Reading - voorspellende tattoo


Afbeelding invoegen   Monique van Body Art is medium en paranormaal begaafd.
Ik ben hiermee geboren. Helderziend, helderhoren, helderweten, heldervoelen...
Overledenen die zich spontaan melden of mijn gids die me een zin influisterd in mijn oor. 
Je krijgt het antwoord wat op dat moment belangrijk voor je is. 
De symbolen die ik intuitief teken zijn als tarrot kaarten waarin je zelf de hoofdrol bent. Ze vatten kort en bondig je verhaal samen. Ze geven je overzicht en inzicht. Zodat je weer verder kunt.

Readings kunnen via facetime.
Dan kun je meekijken naar de symbolen die ik voor je teken.
Kort en bondig vat ik je verhaal samen.
Je hoeft me hiervoor niets te vertellen.
Relaties zijn mijn specialisatie. Andere vragen mogen ook.
Tel: 06 - 22178608 Monique van Body Art (Wildpluk Moos) - wildplukmoos@gmail.com

Menigeen heeft de meest persoonlijke tattoo vast laten leggen als echte tattoo, laten graferen in een trouwring. Het wordt gebruikt als symbool voor een bekende Sjamanisme opleiding. Vele symbolen in de reclame wereld zijn er van afgeleid. Ik geef de readings al vanaf 1998 under cover op vele feesten. Pruik op, jurkje aan (Ik bleef het liefst anoniem). Maar na de Corona is er veel veranderd. Het is tijd voor inzicht en om persoonlijke inzichten door te geven. Voor mezelf tijd om naar buiten te treden. 

We zijn kinderen van het licht. Als we onze gaven en krachten weer terug herinneren kunnen we weer bewust leven vanuit ons zieleplan. Het plan wat al voor je geboorte met je is besproken. 

Om mijn gave beter te begrijpen deed ik:
- Nine Star Ki - destany consultancy 2000
- Kruidenvakopleiding 2012 - 2015
- Sjamanisme opleiding 2020 - 2021
- Bachbloesemremedie opleiding 2023 - 2024

Werkervaring:
1998 - 2012 Waarzegger - voorspellende tattoo bij de Party Company, de Company van Verre, de Excentric Club, het Breughelhuis enz. 
2015 Waarzegger - voorspellende tattoo op de Ocean Diva
2020 - 2022 Helderinzichtlijn

Film en t.v.:
- AT5: De presentator kwam sceptisch binnen en ging verbaasd weer naar buiten met een glimlach.
- Paragnosten film voor het nieuwe Beumans van Beuningen museum. Bij binnenkomst in de vrij lege ontvangstruimte zag ik een sylhouet van een aardenwerken pot zonder oor in de lucht hangen (alleen ik kon het zien, het leek op een geestverschijning die zomaar oppopte in de lucht). Ik vroeg of ik het al mocht vertellen. Dat mocht niet. Ik moest wachten tot alle top paragnosten gearriveerd waren. Toen begonnen de opnames. Aan het eind van de dag kwam het oudste voorwerp van het museum ter sprake... een aardenwerken pot met een oor.
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Tijdens een paragnostenbeurs, waar ik mijn voorspellende tattoo tent had opgezet viel mijn oog op een tafel van een top paragnost waar allemaal kaarten op lagen. Het leek een soort memory spel. De kaarten lagen op zijn kop. De bedoeling was dat je steeds 2 dezelfde plaatjes te zien kreeg als je de kaarten om zou draaien. Ik mocht het proberen, maar moest het wel 3x goed hebben, dat was de deal. Met de warmte van mijn hand bewoog ik over de kaarten. Ik hoefde hiervoor de kaarten niet aan te raken. Mijn hand zat er zo'n 10 cm. boven. De 2 kaarten die dezelfde warmte hadden draaide ik om. Het waren 2 dezelfde afbeeldingen. Ik had geluk. Nu ik het door had probeerde ik het nog een keer. En weer goed. Tot 3x toe voelde ik welke warmte hetzelfde was en zo had ik het spel gewonnen. De paragnost was perplex. Dit kon bijna niemand vertelde hij. Alleen een top paragnost had het 1x voor elkaar gekregen.
Ik deed een sprongetje van blijdschap. Ik besloot er voor te gaan. Jarenlang heb ik undercover gewerkt en vele mooie ervaringen mogen delen. Het is tijd om te gaan staan voor wie ik ben. 

wildplukmoos@gmail.com - Tel: 06 - 22178608

Buitenzintuiglijke waarnemingen, helderzien, helderweten, helderhoren, voorspellende dromen...
Ik heb al veel bevestiging gehad dat er meer is tussen hemel en aarde en met diverse facetten van het mediumschap mogen kennis maken. Ik ben hiermee geboren. Een medium vertelde en bevestigde rond mijn 30e dat als ik symbolen teken, dat ik dan karakteromschrijvingen kan geven. Ook vertelde ze me dat ik alle facetten van het mediumschap bezit. 
Het mooiste wat ze me vertelde was: Het is normaal als je het wel hebt en niet normaal als je het niet hebt.
Er ging een nieuwe wereld voor me open.

Ik heb veel bevestiging gehad en vele vuurdopen doorstaan. Wereldgebeurtenissen van te voren mogen beleven en contact met overledenen gehad. Hoe meer ik weet en ervaar, hoe gekker ik deze wereld vind, waar alles gestructureerd in regels, normen en waarden lijkt te zijn vastgelegd. Niets is minder waar. Als je je ego en regels loslaat gaat je intuïtie weer stromen en komen er allemaal verrassingen op je af.

We leren om volwassen te worden. Ik besef me steeds meer dat een jonge geest die kunstenaars en muzikanten vast
weten te houden veel meer inzichten geeft.

De symbolen die ik teken vertellen je verhaal.
Ik vertel wat je al weet en vat de kern samen. Daarvoor hoef je me van te voren niets te vertellen.
Een medium vertelde me al jaren geleden dat ik deze gave heb. Ik heb al vele readings gegeven. Het is ook te combineren op je feest met de tijdelijke tattoo. Voor de een teken ik dan een tattoo en voor wie het nodig heeft geef ik een reading of karakteromschrijving.

Ik kan afstemmen op je energie, voelen en luisteren.
Ondertussen teken ik symbolen. Deze symbolen gebruik ik als leidraad en bevestiging. Hiermee laat ik je bewuster kijken naar je eigen verhaal, zodat je inzicht krijgt in het leerproces in dit leven.

Voor informatie & boekingen: wildplukmoos@gmail.com
Tel: 06-22178608

Een bijzondere ervaring onderweg naar de Wereld Kampioenschappen.
Da ist ein kindeke geboren - Sie schlafen auf stro 
We waren onderweg naar de Wereldkampioenschappen in Austria. Het werd al donker en we hadden nog steeds geen overnachtingsplek gevonden. "Da ist ein kindeke geboren, Sie schlafen auf stro". Dit herhaalde zich steeds 2x in mijn hoofd en ik ging het zelfs meezingen. Ik snapte er niks van en vertelde Arlaque dat we op stro gingen slapen. Uiteindelijk vonden we een herberg waar nog een klein lampje brandde. We werden meteen naar onze slaapkamer gebracht. De matrassen waren hard, maar er zat geen stro in. 
De volgende ochtend werden we wakker toen de zon opkwam. We kregen een luxe ontbijt. We kregen het zelfs cadeau. We waren op hun geluksdag aangekomen.
Ik werd aan mijn arm meegetrokken naar de schuur. Daar lagen 2 pasgeboren kalfjes te slapen op een berg stro...

Voorspellende droom over Corona zomer 2019
Mijn Body Art atelier zat in de atoomkelder van het Mirror Centre. Via een stenen trap kwam je in de tuin uit. Een tuinslang was mijn waterkraan.
Houten pallets hingen aan de muur en deden dienst als kast. Aan schroeven hingen de kopjes. Overal hingen pruiken. Je was omringt door fotoshoot attributen en bodypaint verf.
Ik droomde over Corona en dat ik niet meer in het Mirror team zou passen. Voor januari moest ik weg zijn, anders kon ik niet meer bij mijn spullen komen.
Deze droom had ik 3x per week. De droom bleef terug komen ook als ik mijn ogen open deed en ze daarna weer sloot.
Dus besloot ik te luisteren.
Ik vroeg bij de receptie steeds naar de namen van de nieuwe medewerkers. Ik verwachtte Corona te horen, maar die naam bleef uit.
Omdat de droom bleef terugkomen besloot ik mijn ruimte voor de winter al leeg te gaan halen.
Ik deed er ruim 2 maanden over en tot het laatste moment bleven er boekingen binnenstromen.
Aan de boekingen lag het niet. Ik snapte er niks van.
Totdat het nieuws zich aankondigde begin 2020. Corona.... de rest weten we inmiddels.
Ik heb geleerd om geen associaties te maken. Vaak hoor ik iets waarvan ik nog niet kan weten wat het is...
De gidsen vertellen alles super duidelijk. Maar dat besef je vaak pas achteraf.

Tsunami
2004. Het was vlak voor kerst. Bij de Party Company was ik waarzegger. Dat was ik wel vaker als er iemand ziek was. Ik was altijd undercover. Pruik op. Jurkje aan. Tafel en 2 stoelen en een eyelijner om symbolen op de armen te kunnen tekenen. Er kwam een heel mooi meisje bij me zitten. Ze had lang stijl bruin haar en een grote bloem erin. Ze trilde helemaal. Ik vertelde haar dat ze niet zenuwachtig hoefde te zijn. Via de symbolen die ik op haar arm tekende vertelde ik haar verhaal. Ik hoorde het woord Tsunami en vroeg of dit haar achternaam was. Ze had een langere naam met veel p-s en r-en dus ik bood mijn excuus aan. Ik hoorde in mijn hoofd dat er een waarschuwing was voor water. Ze vertelde dat ze de dag hierna naar Sri Lanka zouden vliegen. Ze hadden een hutje geboekt bij het strand. Ze vertelde me dat ze me beloofde niet in de zee te gaan en ook niet in een ligbad. Toen hoorde ik 36 en vroeg naar haar leeftijd. Ze was pas in de 20 en het was ook niet haar huisnummer. Ze had een kindje en een man die ook op het feest was. We snapten er niets van en weer bood ik mijn excuus aan. Ik vertelde haar dat ik beginner was en ook nog veel moest leren. Ze vroeg of ze wel of niet in het vliegtuig moest stappen. In mijn hoofd hoorde ik het getal 36 veranderen en het schommelde van 33 naar 36 en weer terug. Ik vertelde haar dat ik haar niet haar vakantie wilde ontnemen en stelde haar voor om goed naar haar gevoel te luisteren. Ze zou opletten voor water...
Haar man kwam ook nog bij me zitten en had een heel ander verhaal.
Er bleven maar mensen bij me langs komen voor de readings. Ik wilde dat meisje van het begin van de avond nog even spreken. Het was erg druk. Aan het einde van de avond heb ik haar nog gezocht maar ze waren al van het feest verdwenen.
Een paar dagen later werd het wereldnieuws: Tsunami... de golf...
Een collega had het nieuws gezien. Een man die ze herkende als iemand die op het feest was geweest vertelde dat ze een hutje hadden aan het strand. Zijn vriendin was onwel geworden en hij zou thee gaan regelen in een dorpje.
Toen kwam de golf - de Tsunami. Zijn vriendin heeft het niet overleeft.
Als ik dit opschrijf krijg ik weer kippenvel in mijn benen en over mijn hele lichaam. Kippenvel is een soort van bevestiging voor de zuivere waarheid.
Een half jaar later kwam het Dirk van de Broek krantje uit. Tsunami was de koptekst. Erachter stond: 36 Nederlanders hebben de ramp niet overleeft...

Helderzien en heldervoelen:
Het mediumschap kent vele onderwerpen. Hierboven de voorspellende droom en het helder horen en de voorspellende tattoos omschreven.
Elke keer als ik mezelf een vraag stel over iets wat ik wil leren krijg ik antwoord. 
Zo zag ik bij mijn tante die kanker had toen de dokter riep. Haar arm wordt nu 2x zo dik. Ik zat in de kamer ernaast en zag het ziekte beeld als schermpje in de lucht. Ik zag een draad en een bobbel en de inhoudskleur en snapte hoe de kankerwoekering in elkaar zat.

Vervolgens vroeg ik me af of je met deze gave ook iemand kon genezen. Immers voor mijn tante die voor euthanasie had gekozen was het al te laat...

Het antwoord kwam een paar jaar later. Het was al laat toen mijn linkerarm heel erg pijn ging doen. De telefoon ging midden in de nacht. Er was een ongeluk gebeurd vlakbij St. Odilienberg. Een auto was tegen een andere auto aangereden. Tegenliggers waren dood. Mijn vriendin lag op de intensive care in Arnhem. Haar jongste zoon was dood. Haar 2 andere kinderen lagen elders in Nederland,. Het duurde een paar dagen voordat ik naar het ziekenhuis kon komen. De dokter wilde me eerst niet binnenlaten want ik was blank en zij een halfbloedje. Toen werd ze even wakker en vertelde de dokter dat we elkaar al heel lang kenden. Ik mocht de ziekenkamer in. Mijn linkerarm deed pijn. Zij had haar ogen weer gesloten. Ik pakte het laken op en pakte haar linker arm. Ik richtte mijn vingers richting haar elleboog. Er kwamen blauwe stralen uit mijn vingers die recht op haar elleboog afgingen. Ik wist dat het goed zat, maar besefte me ook dat als de dokter nu binnen zou komen dat hij me het raam uit zou gooien van schrik... Gelukkig deed ze haar ogen open en vroeg wat ik aan het doen was. Ik heb haar arm geheeld. Vanaf nu kon ze hem weer gebruiken.
Veel later toen ze allang weer in Amerika was belden we met elkaar. Ze vertelde dat we een initiatie hadden gekregen en dat we elkaar in de toekomst nodig zouden hebben...
Ik noem het lessen van boven. Samen met Wilhelmina Mc. Kittrick mijn jeugdvriendin die nu in Amerika woont geven we spirituele inzichten door. 

En nogmaals: Het mooiste wat me is verteld: Het is normaal als je het wel hebt en niet normaal als je het niet hebt.
Wat zou de wereld mooi zijn als we een zelfhelend vermogen zouden kunnen delen. Als intuitie de plaats van ego innam...
Als we alleen nog maar eerlijk en oprecht tegen elkaar zouden kunnen zijn... Ik ga ervan uit dat zo'n wereld bestaat en dat de mensheid in een evolutie zit. Op weg naar zelfinzicht en 1000 jaar vrede...