Reading - voorspellende tattoo

Afbeelding invoegen   Reading - voorspellende tattoo.
Buitenzintuiglijke waarnemingen, helderzien, helderweten, helderhoren, voorspellende dromen...
Ik heb al veel bevestiging gehad dat er meer is tussen hemel en aarde en met diverse facetten van het mediumschap mogen kennis maken. Ik ben hiermee geboren. Een medium vertelde en bevestigde rond mijn 30e dat als ik symbolen teken, dat ik dan karakteromschrijvingen kan geven. Ook vertelde ze me dat ik alle facetten van het mediumschap bezit. 
Het mooiste wat ze me vertelde was: Het is normaal als je het wel hebt en niet normaal als je het niet hebt.
Er ging een nieuwe wereld voor me open.

Ik heb veel bevestiging gehad en vele vuurdopen doorstaan. Wereldgebeurtenissen van te voren mogen beleven en contact met overledenen gehad. Hoe meer ik weet en ervaar, hoe gekker ik deze wereld vind, waar alles gestructureerd in regels, normen en waarden lijkt te zijn vastgelegd. Niets is minder waar. Als je je ego en regels loslaat gaat je intuïtie weer stromen en komen er allemaal verrassingen op je af.

We leren om volwassen te worden. Ik besef me steeds meer dat een jonge geest die kunstenaars en muzikanten vast
weten te houden veel meer inzichten geeft.

De symbolen die ik teken vertellen je verhaal.
Ik vertel wat je al weet en vat de kern samen. Daarvoor hoef je me van te voren niets te vertellen.
Een medium vertelde me al jaren geleden dat ik deze gave heb. Ik heb al vele readings gegeven. Het is ook te combineren op je feest met de tijdelijke tattoo. Voor de een teken ik dan een tattoo en voor wie het nodig heeft geef ik een reading of karakteromschrijving.

Ik kan afstemmen op je energie, voelen en luisteren.
Ondertussen teken ik symbolen. Deze symbolen gebruik ik als leidraad en bevestiging. Hiermee laat ik je bewuster kijken naar je eigen verhaal, zodat je inzicht krijgt in het leerproces in dit leven.

Voor informatie & boekingen: wildplukmoos@gmail.com
Tel: 06-22178608